Støt killjoy.dk

Killjoy.dk har en del faste udgifter forbundet med drift af siden, men også en drøm om at kunne betale bidragsydere.
Hvis du gerne vil bidrage til siden med økonomisk støtte, vil vi sætte stor pris på en lille månedlig donation. Det behøver ikke at være meget. Hvis bare hver tilbagevendende læser vi havde, donerede 1$ hver måned, havde vi nok til at hyre en skribent ind på deltid eller give et moderat beløb for 2-5 artikler hver måned.
Støt os på Patreon via patreon.com/killjoydk. <3

Lav på knaster?

Penge er jo bare et middel, men du kan også hjælpe os mere direkte med at opnå, det vi gerne vil.
Størstedelen af vores trafik kommer fra facebook. Det gør os lidt afhængige af det ene sociale medie, og vi kunne egentlig godt tænke os at komme lidt bredere ud. Hvis du er fern til facebook, vil vi selvfølgelig stadigvæk sætte stor pris på, om du skulle få lyst til at anbefale os til dine venner eller dele vores artikler, men du kan også give os en kæmpe hånd ved at hjælpe os med andre kanaler. F.eks. har vi en blog på Tumblr, som mangler lidt hjælp til at komme ud til dens tiltænkte publikum. Hvis du er en af de få, der ikke har fundet siden igennem facebook, men gerne vil have dig i dit feed, findes vores facebookside her. Hvis du bruger e-mail, og kunne tænke dig at modtage beskeder om nye artikler derigennem, kan du også hjælpe os til at opnå uafhængighed af kæmpe sociale medier ved at skrive dig på som gratis abonnent.
Med flere anbefalinger, links og sociale delinger kommer vi nemmere ud til folk, som har gavn af vores materiale, og så kan vi fokusere vores ressourcer på at skabe indhold.

Bliv selv udgivet på killjoy!

Den største hjælp af dem alle, du kan give os, er selvfølgelig at melde dig ind i klubben og gøre brug af vores platform! Killjoy.dk er et frivilligt drevet projekt med en mission om at opbygge sammenhold og viden. Vores største ressource er vores indhold, og for hvert nyt perspektiv, der bliver tilføjet til siden, bliver alle eksisterende artikler og kunstneriske indslag også mere værd. Enhver artikel, plakat, tegning, digt, osv er guld værd for os, og forestil dig bare, hvor meget indhold ville koste, hvis vi skulle hyre nogen til at lave det. (Det håber vi jo faktisk, vi kan gøre i fremtiden, men for hvert opinionsindlæg og gratis tilføjelse til vores vidensbank kommer vi jo tættere på at have råd.)

Du kan læse mere om bidrag og hvordan du indsender dem her.