Er der plads til børn i din revolution, feminist?

Arrangør
Marronage,
Maia Kahlke Lorentzen,
Emma Sofie Klint Wandahl
Sted
Københavns Hovedbibliotek, Krystalgade 15 , Copenhagen , Denmark
Starttidspunkt
24. februar 2017 - 10:00
Sluttidspunkt
24. februar 2017 - 10:45
Beskrivelse

Modlæsninger: »Er der plads til børn i din revolution, feminist?«

Vi vil gerne bede dig tage en pause fra at smadre patriarkatet og lytte til et opråb fra os, som din revolution er i gang med at efterlade i børneværelset, overdænget med skyldfølelse og beskidte bleer. Arrangeret af Maia Lorentzen og Emma Wandahl, forældrebloggerne fra killjoy.dk.

https://killjoy.dk/da/Opinion/holder-du-lige-babyen

Begivenheden er en del af ti dages arrangementer, hvor Marronage indtager Hovedbiblioteket under Kbh Læser. Her stiller vi under oveskriften »Modlæsninger« spørgsmålstegn ved begrebet vækst i lyset af Danmarks fortid som kolonimagt, hvor slavegørelse i århundreder var grundlaget for vækst og velstand.

Programmet starter den 24. februar, kort inden første udgave af Tidsskriftet Marronage udkommer i anledning af hundredåret for salget af »Dansk Vestindien«, med temaet »historisk forvrængning«

Tidsskriftet Marronage beskæftiger sig med koloniale perspektiver og modfortællinger. Første nummer udkommer den 31. marts, hundredårsdagen for salget af »Dansk Vestindien« til USA.

Event-illustration af Halfdan Pisket, også brugt til artiklen »Slaveri, seksuelle overgreb og modstand« fra første nummer af Marronage, der udkommer den 31. marts 2017.

Tilbage