F-gruppen

F-gruppen arbejder med emner inden for Feminisme, vi formidler os igennem forskellige medier, som tekster, podcasts, billeder, video og meget andet. 


Et opråb


som det ser ud nu er der en faglig storkonflikt igang, mellem offentligt ansatte og regeringen, og der er blæst til strejke d.4 april, det er bla. pædagoger, lærer og sundhedspersonle der  tager del i denne konflikt, da deres rescorcer og arbejds vilkår er for ringe.
Udfaldet af denne konflikt kommer også til at have betydning for transpersoner, da ringere vilkår og rescourcer for sundhedpersonale, også kan komme til at  påvirke vores adgang til sundhedsvæsnet og kvaliteten af vores behandling, nogen er sikkert ikke påvirket af dette da i har adgang til privat behandling eller selv kan betale i udlandet, men mange andre transkønnede har ikke rescorserne eller pengene, og er derfor afhængige af det offentlige, til at få den hjælp de skal bruge.
Vi har brug et sundhedssystem der fungerer, hvis vi vil leve et ordenligt og langt liv, og det er derfor vigtigt at de offentligt ansatte, får alt den opbakning der kan gives, i løbet af denne konflikt.
Vi lever i en tid hvor regeringen jagter de fattigste og de svageste, hvor vores rettigheder bliver taget fra os, og sociale grupper spilles ud mod hinanden.
Det er vigtigt at vi danner alliancer med andre grupper i samfundet, og sammen kæmper for det der giver os plads, til at være til.

Hold jer opdateret om konflikten og bak op om strjekende arbejdere hvor i kan.

Solidaritet er vores styrke

F-gruppen

Seneste indlæg:

Få opdateringer fra denne blog