F-gruppen

F-gruppen arbejder med emner inden for Feminisme, vi formidler os igennem forskellige medier, som tekster, podcasts, billeder, video og meget andet. 


Vi er her endnu og vi er Stadigvæk trætte af pis!!!

Stadigvæk træt af pis! #intro

For efterhånden en hel del år siden, var der en gruppe af queers der udgav en længere artikel om det at blive udsat for vold og diskrimination, og om hvordan man takler systematisk vold, samt at blive konfronteret med sin seksualitet og kønsidentitet, igennem hverdagen.
Denne artikel tog hånd om emner som fysisk selvforsvar, historier om homofobi og queer bashing fra det virkelige liv, verbale comebacks og meget andet brugbart.

På trods af at det er mange år siden artiklen blev skrevet, så er vold, chikane og diskrimination stadig en virkelighed for Transpersoner og queers. "Stadigvæk træt af pis" kommer til at være en post-serie, hvor vi i hver post vil tage hånd om et nyt emne, der handler om at forsvare sig imod de former for vold og diskrimination, man bliver udsat for som kønsminoritet eller seksuel minoritet. Hermed vil vi stille en række ressourcer til rådighed til at takle hetro-sexisme og transfobi, når den stikker sit grimme fjæs frem.

Vi ved jo selvfølgelig ikke alt, men der sidder sikkert mange af jer der ude som ved en masse viden, som vi godt kunne bruge. Så ligger du inde med en række ressourcer, brugbar viden eller en aktuel historie fra det virkelige liv, så skal du være mere end velkommen til at sende en mail til os på: fgruppen@cryptolab.net så kigger vi nærmere på det.

Pas på jer selv og hinanden

 

Seneste indlæg:

Få opdateringer fra denne blog