Forbandet

Indhold, ikke form. Form, ikke indhold. Fremgang frem for alt. Stilstand. Ophold. Grebet om halsen strammes, lyset slukkes, må det ordinære vinde, amen.

Vi er sat her i verden for at tilbede. Tilbed manden i al hans værdighed og ære og al hans handlekraft. Tilbed hans løgne, tilbed hans egoistiske ødelæggelse. Ære være manden og hans rige. Amen.

Vi forsager jorden og al Hendes væsen. Vi forsager det bløde, det håndgribelige, det blodige, det mørke. Vi vender ansigtet bort fra kød og begær, vi har kun foragt tilovers for Hendes gerninger.

Lad os være påtaget stål og glorificeret spil for galleriet. Amen.

Fjenden er en ulv i natten. Hun er hugtænder og hed ånde, hun er glødende øjne og instinkt, hun er pels og kløer.

Vi tilbeder profit, vi tilbeder pressefolder og blankpoleret læder. Hr. hør vor bøn. Vi tilbeder det at æde det svage, badet i ketchup og pinjekerner, og vaske vores hænder når vi er færdige. Amen. Vi tilbeder at ære kroppen, den menneskelige fysik og at reducere ånden til koncepter vi kan markedsføre. Ære være kontorbygninger i det høje.

Vi vil le hånligt af Fjenden i al evighed, amen.

Fjenden vil sidde i den dunkle gyde bag vores femstjernede restauranter. Hun vil springe frem, når vi i vores svagelige rødvinsrus, thi jernviljen er uimodstrideligog evig, men kødet er svagt, er for omtågede til at se hende, og hun vil se på os og dømme os for nedrige. Hun vil lade os stirre på hendes blodrøde læber med hellig væmmelse og syndigt begær, så vi ikke opdager, at hun skiller dem blot for at gribe fat i vores retfærdige struber. Hun vil låse kæberne om vores halse og mærke det ophøjede kød knase mellem sine tænder. Hun vil flænse huden og helgenernes luftrør med sine tænder, og smage vores varme blod på sin forrædderiske tunge. Hun vil fortære vores kød og sener og efterlade vores kadavere på de smukke grå fortove i dette, vort forjættede land.

Forbandet være Hun. I al evighed. Amen.