Demonstration Imod Skolereformen - København


Arrangør
En stor mellemfinger til den nye skolereform
Sted
Rådhuspladsen , København , Danmark
Starttidspunkt
3. november 2016 - 11:00
Sluttidspunkt
3. november 2016 - 13:00
Beskrivelse

Siden folkeskolereformen blev indført i 2014 har den ikke bragt noget godt med sig. Den giver dårlig undervsining, uforberedte lærere og gør folkeskolelever landet over trætte af skole. Det syntes vi er fokert!

Mens korrupte "elev-organisationer" ikke tør sige politikerne imod og medierne for længst er stoppet med at skrive om det bliver elever landet over stadig mere og mere trætte af at gå i skole for hver dag!

For et år siden, d. 3 november 2015, mødtes vi på rådhuspladsen og sagde fra. Siden da har vi skoleelever lavet flere demonstrationer, besat skoler, besøgt politikerne på deres arbejdsplads og fortalt dem hvordan vi ville have det men intet har hjulpet. Stadig ser politikkerne på os som små børn der ikke skal have noget at sige. Derfor mødes vi igen! Og denne gang mener vi det!

Denne gang går vi ikke til Christiansborg Slotsplads, men videre ned til undervisningsministeriet. Der sidder Ellen Trane Nørby, som ikke gider ændre folkeskolereformen trods 2 års protester fra langt størstedelen af de danske skoleelever.

VI VIL HAVE EN NY SKOLEREFORM. VI VIL HAVE EN FOLKESKOLE MAN GIDER KOMME I!

Tilbage