Censoreret af facebook!

 

Her til formiddag fik arrangørgruppen bag Slutwalk sig en "overraskelse", da vi lidt over kl 10 blev mødt af en besked fra facebook om, at dette billede var taget ned. Det var i strid med deres retningslinjer, var der åbenbart nogen der syntes. Det kommer som en "overraskelse" for os, fordi vores billede hverken indeholder kønsorganer, fuldt synlige baller, kvindelige bryster eller nogen former for seksuel aktivitet.

Vi synes modsat facebook ikke, at du skal snydes for vores lækre pressemateriale eller for den sags skyld chancen for selv at vurdere, om billedet virkeligt bryder med facebooks retningslinjer, som følger:

Vi fjerner fotografier af personer, der viser deres kønsdele eller fokuserer på fuldt synlige baller. Vi begrænser også visse billeder af kvindebryster, hvis brystvorten er synlig, men vi tillader [...] Eksplicitte billeder af samlejesituationer er forbudt. Levende beskrivelser af seksuelle udskejelser kan også blive fjernet.

Dette var alt, vi umiddelbart kunne finde af retninglinjer, men skulle facebook have nogle hemmelige retningslinjer i tilføjelse hertil eller på anden vis støtte op om den anonyme medarbejders beslutning om at tage materialet ned, vil vi gerne rette en protest herimod, for dette billede afbilder hverken noget vulgært eller noget direkte seksuelt.

Stop overseksualiseringen af kvinders kroppe.

~ KH Slutwalk København ~

Vil du være sikker på at se de nyeste artikler fra killjoy.dk?
Så kan du skrive dig op til vores gratis e-mail service.